Instant Cooler – en smartare varuautomat

  • Ett nytt revolutionerande sätt att sälja mat, snacks och drycker till slutkunder
  • Ta betalt med smidig app eller vanlig kortbetalning
  • Enkel att både använda och underhålla
  • Fördelaktig hyrmodell med låga fasta kostnader

Varuautomater som ger service dygnet runt!

Med nya tider kommer nya förutsättningar på arbetsplatserna, flexibilitet och effektivitet skall kombineras med god service. Att erbjuda fräsch mat, snacks och dryck till medarbetare eller kunder har blivit ett sätt att vara en attraktivare arbetsplats.

Med konceptet Smart-kylen kan du skräddarsy innehållet i den rymliga kylen med ett stort sortiment av varor. Kylarna kan placeras på vilken plats som helst, antingen offentligt, halvoffentligt eller privat. Enkla betalsystem via app, kort eller Swish underlättar för användaren. Påfyllning och kontroll över status gällande produkter underlättas av system som ständigt håller dig uppdaterad.

Slipp krånglande ”wending machines” – Instant cooler håller själv reda på vilka varor kunderna handlar.

Automatiska lageruppdateringar underlättar administrationen och Instant Cooler meddelar själv när en artikel behövs fyllas på.

 

Ett enkelt användargränssnitt ger tydlig information om såväl priser som näringsinnehåll.

Att erbjuda mat på jobbet med en smartkyl har aldrig varit enklare.

Glöm krånglande varuautomater
– Smartkylarna är här

Produktfamiljen Instant Smart Cooler erbjuder ett nytt revolutionerande sätt att sälja mat, snacks och drycker till slutkunder. Till skillnad från en traditionell varuautomat har den smarta kylaren ingen robotik (rörliga spiraler) och låter istället kunderna ta och returnera produkter direkt från/till hyllorna. Det ger också automatiska lageruppdateringar utan att behöva ange nägra produktbelopp eller utföra eventuell manuell räkning av produkter.

En kund låser upp kiosken via en app, eller med ett kreditkort (tillval), och hämtar produkter de vill köpa. Innan köpet kan slutkunder välja att bläddra bland produkter (beskrivning, näringsfakta och priser), se vanliga frågor och mer genom sitt innovativa användargränssnitt. Slutkunden kommer att debiteras för det de har tagit bort från den smarta kylaren en gång köpet är genomfört.

Stor eller större?
Instant Cooler 850 och 850 Duo

Hyllorna, utrustade med smart teknik och LED-belysning, kan hantera enskilda produkter från ca 50 g upp till 10 kg. Singel varianten av 850 har 6 hyllplan med vardera 3-4 slotts för produkter, totalt 20 slotts. Koppla ihop två st till DUO och du får dubbel kapacitet, 40 slotts.
Instant Cooler 850 duon är utrustad med hastighetsstyrda fläktar med ljudoptimerad fläktblad.

Mindre eller mellan
Instant Cooler 600 och 600 Duo

Instant Cooler 600 kan även den stå fritt eller ihopmonterad till en DUO. Två ihop innebär en yta på 12 hyllor med totalt 30 slotts. Även 600 är utrustad med ljudoptimerade fläktar och som alla Instantan coolers har de en inbyggd ECO-funktion tillsammans med den optimerade kylsystem och kolväte köldmedier som sparar energi och minskar ditt koldioxidavtryck.

Liten men stor
Instant Mini Cooler

Med sina tre hyllplan och totalt 12 slotts är Instant Mini cooler den perfekta lilla leveran- tören av produkter. Samma system som sina storasyskon men i mindre kostym. Fungerar som ett underskåp till din kaffeautomat