Vår story

Vi som grundade Enjojj har alltid sett oss som livsnjutare och kaffeälskare, men under en kaffeprovning på Costas of Sweden förstod vi att vi bara hade snuddat vid ämnet. Vilka bönor passade vår smak? Hur skulle de rostas? Hur skulle kaffet bryggas för att få den där perfekta koppen man är sugen på just då?

Vi nördade ner oss i kaffe och kände att det här var något vi ville jobba vidare med. Hur skulle vi ge så många som möjligt så gott kaffe som möjligt? Vi bestämde oss för att satsa på arbetsplatserna, där merparten av alla kaffekoppar konsumeras. Genom att öka kunskapen om ett riktigt gott kaffe och erbjuda ett premiumsortiment av bönor och tillbehör tar vi upplevelsen till vardagen.

Enjojj är ett nätverk av företag i landet där det lokala delägarskapet är grunden till framgången. Lokalt engagemang och kännedom om vad som fungerar på den specifika regionen skapar en närvarande leverantör samtidigt som vi kan lösa dina pausbehov över hela landet.

Med basen i de anrika och starka företagen Drickomat i Stockholm och Kaffecenter i Umeå är vi nu redo att jobba för att leverera den bästa pausupplevelsen på en ännu bredare front.

För handen på hjärtat – visst skulle även din dag bli bättre med ett ännu godare kaffe?