Sätt guldkant på dina fikapauser

Vi levererar kaffe, vatten, frukt och tilltugg till kontor i Stockholm, Umeå, Skellefteå och Uppsala. Det alla våra produkter har gemensamt är att de håller den höga klass dina medarbetare förtjänar. Använd formuläret nedan eller kontakta oss direkt så kan du också snart njuta av en fikapaus värd namnet.

Jag är intresserad av...

5 + 13 =

Stockholm

08-702 08 70 | stockholm@enjojj.se

Umeå

090-19 57 00 | norr@enjojj.se

Skellefteå

0910-48 81 02 | norr@enjojj.se

Uppsala

018-430 85 50 | uppsala@enjojj.se

 

Serafimgruppen är ett investeringsbolag med huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm. En vanlig dag är man ca 40-50 medarbetare på plats. Linn Sjöstrand är ansvarig för inköp till kontoret.

 Hej Linn! Hur viktigt är gott kaffe för er på Serafimgruppen?
– Jätteviktigt! Att ta en kopp kaffe är det första folk gör när de kommer in på morgonen, för att få dagen att funka. Man får panik om det inte finns kaffe.

Hur tycker du att samarbetet med enjojj funkar?
– Det är jättebra! Kaffet är väldigt gott och servicen är riktigt bra, väldigt lösningsinriktad. En sak jag uppskattar är att den som ska komma hit för leverans och service ringer en vecka innan. Det tycker jag är supertrevligt. Man märker att de bryr sig om oss som kund på en personlig nivå. En annan sak vi uppskattar mycket är att enjojj ser till att vi alltid har allt vi behöver i lager.

Har ni något favoritkaffe på kontoret?
– Ja, bryggkaffet Top Class Filtro från Lavazza.
Det är verkligen superpoppis!  

Linn Sjöstrand, Serafimgruppen
Ansvarig för inköp till huvudkontoret

 

Vi behöver väl knappast presentera Annas Pepparkakor – Sveriges mest älskade pepparkaka, som har bakats sedan 1929. Kontoret och fabriken ligger i Tyresö och kakorna äts över hela världen.

 Hej Sofia! Hur dricker ni kaffe på Annas Pepparkakor?
– Vi är i vanliga fall cirka 10 personer på kontoret och cirka 15 i fabriken på våningsplanet nedanför. Vi har likadana kaffemaskiner på varje våningsplan och fikar oftast på våra egna våningar. Det har framför allt med skyddskläder att göra, det blir lite meckigt att byta om.

Hur tycker du att samarbetet med enjojj fungerar?
– Det är bara positivt. Jag blir lika chockad varje gång jag hör av mig, för att allt går så snabbt. Om jag skickar ett mail innan lunch kan jag få leveransen efter lunch. Dessutom är alla jättetrevliga och vi får alltid rätt saker. Ja, och gott kaffe såklart!

Har ni något favoritkaffe?
– Vi har Karlbergs espresso, hela bönor, i båda våra kaffeautomater. Det är jättegott.

Den här frågan måste ställas: äter ni pepparkakor till kaffet?
– Ha ha, det händer, men oftast blir det släta koppar. Vi har förstås alltid pepparkakor framme.  

Sofia Bergkvist, Annas Pepparkakor
Office Assistant