Kaffeautomat på jobbet

Vilken kaffeautomat passar er?

Kaffeautomater med kaffelösningar
som passar just ert företag!

Vad är viktigast för er när det gäller gott kaffe på jobbet? Vill ni kunna välja skummad, tempererad mjölk eller räcker det med ett hederligt bryggkaffe med kvalitet? Är ni många som vill ha kaffe snabbt, eller får det ta en stund för lite extra lyx? Bjuder ni på kaffet, eller vill ni ha en betallösning?

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för ett kaffe med kvalitet.

Här är några exempel på kaffeautomater vi kan leverera. Vi har delat in dem i kategorier för att göra det lätt att se vilka huvudgrupper av kaffeautomater det finns, men lösningarna är så många fler. Använd en eller flera, likadana eller olika, så att ni får den kapacitet och anpassning som är perfekt för just er. Du kan alltid lita på att ni får ett riktigt gott kaffe på jobbet!

Barista
Ett lyxigare kaffe på jobbet

Förutom perfekt bryggkaffe och espresso serverar kaffeautomaterna i kategorin Barista krämig cappuccino, silkeslen caffe latte, äkta flat white och andra kaffedrycker värdiga en äkta barista. Alla drycker bryggs enligt internationell baristastandard och med tempererad, färsk mjölk som kan skummas. Färsk mjölk kräver mer rengöring av automaten, men öppnar för en fantastisk kaffepaus.

Lilla arbetsplatsen
Kaffeautomater som passar många

Om ni inte är alltför många som ska samsas om en kaffeautomat så finns det flera helautomatiska alternativ som serverar flera goda drycker. När man inte förbrukar så stora mängder kaffe behöver kaffebehållarna inte vara så stora, och då kan man fylla på med nya goda bönor allt eftersom. Här hittar du automaterna med en mindre kapacitet vad gäller mängd, men med stor kapacitet att göra väldigt gott kaffe. Här kan man ofta komplettera med mjölkkyl om man vill utveckla kaffekulturen ytterligare.

Stora arbetsplatsen
Kaffeautomater för stora arbetsplatser 

Är ni många som vill ha gott kaffe på kort tid behöver ni ofta en kaffeautomat med större kapacitet. Valfriheten finns kvar! Välj mellan hela bönor eller malet kaffe med flera olika bönor i samma automat. Den här kategorin kaffeautomater är perfekt för stora volymer med fokus på kvalitet och smak.

Publika miljöer
Cafémoduler och självgående kaffeautomater

Behöver ni en automat som sköter sig själv, eller ska stå i en cafémiljö? Ta en titt på våra cafémoduler eller våra helt självgående automater som brygger på hela bönor och serverar ett 20-tal goda drycker. Här kan man välja mellan betalfunktioner som swish och kort. Automaterna kan förses med koppar så att de passar för miljöer där kunderna själva tar sitt kaffe. Tänk att riktigt gott kaffe kan vara så enkelt!